بِســــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
PENGUMUMAN TERKINI
1. Heli Syma S107G/S111G kini RM60.00 sahaja.
2. RC Helicopter Thunderbird T23 kini kembali.
3. Khidmat Lori Sewa ditawarkan sekitar Lembah Kelang dengan harga berpatutan. Abg Kamal 017-2196121.

* Sah sementara stok masih ada.


**SMS kami untuk pembelian

Friday, 6 May 2011

RC Heli SM DH 9100


RC Heli Shuang Ma Double Horse 9100

Harga Jualan

RM 139 Kini RM 115 / set (Semenanjung)
*harga pasaran lebih RM 180

Dengan harga di atas, anda mendapat,
1 Unit Helikopter
1 Unit Controller / Transmitter
1 Unit Adapter Charger
Manual

Spesifikasi

. Single rotor carbon fiber helicopter
. Jarak kawalan : +- 100 meter
. Tinggi kawalan : +- 50 meter
. Masa terbang : 8 hingga 10 minit
. Saiz Heli : 450 x 90 x 140 mm
. Saiz kotak : 650 x 110 x 220 mm
. Bateri : 7.4V 650 mAh lithium battery
. Masa charge : 1 hingga 2 jam
. Built in Gyro, stabil
. 3.5 Channel : Pergerakan ke depan/belakang, atas/bawah, pusing kiri/kanan, setempat

Klik untuk emel

22 comments:

  1. Antara heli yang paling dicari.
    Heli ni bleh potong angin sikit2 sbb motor dia laju. Sesuai untuk yg dah advanced.

    ReplyDelete
  2. berapa ye bayaran skali pos?

    ReplyDelete
  3. Pos ke mana?

    Saya ambil rm25 untuk pembungkusan + pos laju ke semenanjung. Kalau ada balance saya pulangkan semula.

    Kalau ada yang tau kos pos yg lagi murah drpd pos laju boleh share kat sini.

    ReplyDelete
  4. jus wan to ask can i COD or not?

    ReplyDelete
  5. Sure can COD with extra charge.
    Email or sms me to deal.
    Tq

    ReplyDelete
  6. ni area KL ke ? kalau nak beli direct, shop saudara dimana?

    ReplyDelete
  7. Area Putrajaya.

    Boleh datang ke Putrajaya.
    Sila SMS/emel untuk deal.

    TQ

    ReplyDelete
  8. ada jual bateri heli ini ka??

    ReplyDelete
  9. heli ni kalo dh byar ble bleh smpai??

    ReplyDelete
  10. Deal bleh call atau emel.

    Heli dah bayar selalu kurang daripada 3 hari sampai. Kalau tak, saya inform semula kalau xdapat meet 3 hari. Selalunya 2 hari je.

    Hari bekerja ye, tak termasuk sabtu ahad.

    TQ

    ReplyDelete
  11. Fuuyo! Murah glerr rege ni.. Rm115 lau area tmpat aku ni dlm rm160 lg tu... Mcm mana nk buat p'bayaran ni??

    ReplyDelete
  12. Ooo memang Jack.

    Dia ikut tempat, harga berbeza-beza.

    Kalau kat area KL mungkin boleh dapat dalam rege ni, & tak hairan kalau ada lagi murah. Sbb bergantung pada penjual tu.

    Boleh call / sms 012-2676902 atau emel ke mimfazatrading@gmail.com untuk deal.

    Pembayaran boleh melalui CIMB atau Maybank ke akaun peribadi. Akaun syarikat tak buat lagi. Banyak duit nak pakai. hehe

    TQ

    ReplyDelete
  13. Berminat utk beli. Macamana boleh deal? Area saya Cheras. Controller dia tu pakai berapa battery ya?

    ReplyDelete
  14. Controller pakai 8 bateri saia AA.

    Boleh hubungi kami @ emel.

    TQ

    ReplyDelete
  15. Emm kalau area terengganu pos hantaran brape erk? Dan masa p'byaran tu kena bank in sekali dgn duit pos ke? Memang minat sngt2 dgn harga tu.. Alamat p'hantaran kena sms ke camner..

    ReplyDelete
  16. SMS saya 012-2676902 untuk maklumat lanjut.

    Sekarang internet takde kat rumah susah nak reply. TQ

    ReplyDelete
  17. bro sy berminat dgn heli ni.. sy duk perak area manjung... bape sekali pos ek...

    ReplyDelete
  18. Dis model easy to find spare parts?

    ReplyDelete
  19. Bro, model ni bila nk restock...xsbr nk bli ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...