بِســــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
PENGUMUMAN TERKINI
1. Heli Syma S107G/S111G kini RM60.00 sahaja.
2. RC Helicopter Thunderbird T23 kini kembali.
3. Khidmat Lori Sewa ditawarkan sekitar Lembah Kelang dengan harga berpatutan. Abg Kamal 017-2196121.

* Sah sementara stok masih ada.


**SMS kami untuk pembelian

Tuesday, 5 July 2011

Lacoste Percuma daripada Mimfaza Trading

Lacoste Percuma daripada Mimfaza Trading


Bismillah. Salam.

1. Saya bercadang nak beri satu hadiah percuma.
2. Hadiah percuma tersebut adalah Lacoste Purse berharga RM 59.00 seperti gambar di atas.
3. Siapa-siapa pun boleh menyertai, cuma ikut je cara-cara di bawah.



Cara-cara menyertai:
1. Follow blog Mimfaza Trading. Tanak pun takpe, no problem.
2. Buat entri bertajuk "Lacoste Percuma daripada Mimfaza Trading".
3. Letakkan BANNER di atas dalam entri tersebut.
4. Link-kan entri tersebut ke entri ni.
5. Tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen di bawah.
6. Tambahan, saje-saje je: Cuba teka kenapa blog ni warna hijau? Saya nak tau jawapan anda. Letak kat ruangan komen.
7. Siap. Sila lawat blog ni lagi. Mudah-mudahan hadiah ni dapat la kat korang. :-)


Tarikh tutup penyertaan:
31 Julai 2011


Pemilihan pemenang:
1. Pemenang akan dipilih secara rawak. Samada automatik atau manual. (Nanti saya fikirkan).
2. Hanya satu hadiah sahaja yang ditawarkan. Minta maaf.
3. Setiap penyertaan akan di'publish' dalam satu entri berserta pengumuman pemenang.
4. Pemenang akan diumumkan pada awal bulan Ogos 2011. (InsyaAllah).
5. Untuk makluman, pemenang diminta menghubungi pihak Mimfaza Trading di mimfazatrading@gmail.com. Jadi sila layari laman web ni untuk mengetahui samada hadiah tu dapat kat korang. :-)
6. Keputusan pihak Mimfaza Trading adalah muktamad. Sebarang bantahan saya tak layan.

Sila-sila. :-)

Wassalam.

p/s - Cantik kan Purse Lacoste tu. Akan datang, Lacoste trendy bag akan ditawarkan. Tapi mungkin ambil masa sikit. Sesiapa yang berminat boleh emel kami untuk dapatkan cepat gambar-gambar design beg yang ditawarkan. Memang menarik, berkualiti, trendy, pilihan warna yang menarik. Memang puas hati dengan harga yang 'SUSAH NAK PERCAYA'. Emel kami untuk gambar cepat sebelum kehabisan stok. :-)

51 comments:

  1. yeay!!saya y 1st join!!

    http://jommenang.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  2. join jugak!!

    http://ayung-join-contest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    belog nih kaler ijau sebab owner suka kan kaler ijau kot..hihi..:)

    ReplyDelete
  3. joined .

    http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  4. hii.. tq for inviting me to join this !
    hopefully ada rezeki. Amin..

    http://syunathegadis.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  5. nk jugak kalau ada rezeki..hehe

    http://maimesentaep.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal..ifa join eh..

    id follower: tiefazatie

    link n3:http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    jawapan: kerana pemiliknya sukakan warna hijau..warna hijau kan baik untuk mata..xpun..pemiliknya suka buaya kot!hihi..tue letak warna hijau gak..tapi..warna hijau nie..warna kedamaian..keamanan kan..dan juga islamic..=)

    tq!

    ReplyDelete
  7. hai..

    nak joint juga

    http://gengggkapak.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    jawapan ; warna rasmi mimfaza trading.

    ReplyDelete
  8. Salam .Join.

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    Jwp:Blog penganjur berwarna hijau kerana..penganjur sukakn warna2 alam,sejuk mata memandang & juga ia merupakn warna yg menjadi kesukaan Nabi Muhamad s.a.w.

    ReplyDelete
  9. Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    penganjur suka warna hijau sebab warna hijau adalah warna alam..

    TQVM

    ReplyDelete
  10. hi..saya join yer...

    http://comeldancomot.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    jawapan: hijau warna kegemaran owner..:)

    ReplyDelete
  11. assalam sis,meaw join ye..

    id follower: meaw


    http://contestmeaw.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  12. join:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  13. join....

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    Jawapan Bagi Soalan Tu....Hijau melambangkan Islam Itu Indah....dan hijau juga melambangkan ke damaian hati, ketenangan...sejuk mata memandang....Sebab itulah Owner Suka warna hijau...

    ReplyDelete
  14. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    owner minat kaler ijau...

    ReplyDelete
  15. saya join

    id : siti

    http://syawalyafiqmybaby.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  16. saya join

    http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  17. join :)

    http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    mgkn warna hijau ni warna kesukaan owner...

    ReplyDelete
  18. join

    http://contestcekodokpunyer.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  19. CK join.

    Id follower-cempaka kuning

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    warna hijau ni warna kesukaan owner kot.

    ReplyDelete
  20. joined!

    http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  21. join... :)

    http://ieralifejourney.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  22. http://kongsigelak.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    salam, saya mahu join!

    follower ID: kongsi gelak

    menjawab soalan owner yang kenapa blog ni warna hijau, mungkin kerana:

    - owner suke warna hijau, kan kan? jangan tipu saya :B

    - hijau adalah lambang universal tentang cinta. cinta kita kepada ALLAH.

    - owner ni seorang pendamai atau orang tengah di dalam sesuatu masalah atau pergaduhan. owner jugak bersifat terbuka.

    - atau pun, owner memang saje letak kaler hijau kasi matching dengan contest.

    oh man, ape motip aku letak bebanyak jawapan kat sini =.="

    ReplyDelete
  23. join

    http://kontestaje.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    hijau = alam sekitar

    ReplyDelete
  24. http://zaiikulim.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    dan blog nie berwarna hijau youuu..

    ReplyDelete
  25. diiklankan disini :)

    http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  26. join gak

    http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    blog warna green

    ReplyDelete
  27. Cute mum dah join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    kenapa warna hijau..
    sebab hijau tue nampak tenang.. maybe fav color owner jugak kot..

    ReplyDelete
  28. Salam, Akma join sama. Moga2 ade rezekiku di sini. Amen

    http://www.akmarwati.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    Owner suka Hijau sebab
    1. Hijau melambangkan kedamaian
    2. Hijau mendamaikan dan sejuk mata memandang
    3. Hijau merujuk kepada keagamaan
    4. mungkin owner suka dengar lagu Hijau...kulihat..Hijau..hehehe

    ReplyDelete
  29. me join..

    http://keyphochee.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    Hijau itu mampu memberi ketenangan bagi setiap mata yang memandang..bak kata orang "sejuk mata tengok" ...bila toleh kat alam ciptaanNYA pun banyak yang semulajadi berwarna hijau macam tumbuhan dan seperti jugak buah yang baru nak masak..bermula dari color hijau gak..produk Islam pun banyak yang menggunakan hijau sebagai trademark..pendek kata hijau memang cantik dan berunsur keIslaman..

    ReplyDelete
  30. SALAM..

    QUEENPINK JOIN

    http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    BLOG INI WARNA HIJAU KERANA :

    PENULIS BLOG INI SUKA WARNA HIJAU.

    HADIAH GA INI WARNA HIJAU.

    ReplyDelete
  31. saya join

    http://join-giveaway.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    Saya rasakan kerana tuan blog ini sukakan warna hijau.

    ReplyDelete
  32. salam..

    syu dah join..

    http://syu90contest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    sbb wane hijau : hadiah adalah warna hijau /support bumi..

    tQ~

    ReplyDelete
  33. sis..jijah join yer..

    http://jijahpages.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    kenapa sis suka warna hijau..

    mungkin sis mimfaza ni berdarah jawa eh. hehe sebenarnya hijau ni kan warna kedamaian,sangat menenangkan jiwa. lebih lebih lagi warna hijau ni baik untuk kesihatan mata.
    tu sebab bila kita bangun tidoo pagi di galakkan tengok benda yang hijau. hehe
    selain itu warna hijau ni warna kegemaran Nabi Muhammad SAW.

    tenQ

    ReplyDelete
  34. As-salam..

    Nida turut mengambil bahagian.. moga ada rezeki kami..ameeeennnn

    http://nisajijah.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    id follower: Nida

    Jawapan:
    1. Hijau adalah warna kegemaran rasulullah
    2. hijau warna yang mendamaikan dan menenangkan mata yang melihat
    3. logo bagi Mimfaza Trading berwarna hijau
    4. mungkin warna ini warna kegemaran penganjur
    5. hadiah yang ditawarkan berwarna hijau.. jadi kenalah dengan konsepnya..:)

    tq:)

    ReplyDelete
  35. nak join jugak. hope ada rezeki nak hadiahkan purse tu untuk emak sbb hijau warna kesukaan emak say..
    http://bukucatatanpink.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    sbb hijau itu tenang dan segar.

    ReplyDelete
  36. salam kenal.dilaz join
    id follower:dilazfamily

    http://mamaqiscontest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    nama warna hijau...sebab hijau adalah warna islam dan mungkin warna kegemaran tuan rumah blog nie atau mungkin juga warna hijau nie ada value sentimental pad tuan rumah blog ni,hehehe

    ReplyDelete
  37. iat @ atiron_2000

    Blog ni guna warna hijau sebb hijau itu warna kegemaran owner dah hijau itu mendamaikan...

    http://ita-contest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  38. hijau?
    sbb:
    1.crocodile kot
    2.u suker hijau
    3.clor yuh jerk yg ader
    4.color tuh ur fav
    5.nmpk2 trus suker? ;p

    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  39. http://eima-contest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    hijau ek .... sbb MimFaza Trading nye kaler hijau ??

    ReplyDelete
  40. joined~

    http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    sebab tuan belog suka hijau..ni bukan calang2 hijau ni...hijau zaiton ni....cun

    id folower: kaseh suchi

    ReplyDelete
  41. nak join (!)

    http://puterimawarmerahku.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    awk suke ijau sbb awk addicted to this colour an??hihi ^^

    ReplyDelete
  42. saya join!

    http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    jawapan : blog ni berwarna hijau sebab warna hijau lembut dan tidak menyakitkan mata ketika memandangnya, terasa kedamaian setiap kali masuk blog ni :)

    ReplyDelete
  43. einz join!!

    http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    jawapan:mesti ada sebab atau kenangan yg melibatkan owner dgn wane hijau....sy tak tau apa....lau owner sndri tak cite....gagaga

    ReplyDelete
  44. saya join :)

    http://aimieazzarina.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    kenapa blog warna hijau : mestilah sebab kaler hijau nie kaler favourite owner kan. Biasanya macam tue lah, hehe :)

    ReplyDelete


  45. Saya juga ada giveaway gift contest utk d beri pd semua org ..senang aje .. sila klik link ayat ini.

    TQ tuan tanah saya join as follower tuan tanah sbb bg tumpang lalu dan kalau sudi follow lah balik yer. Muahhhz

    ReplyDelete
  46. mari join ramai-ramai

    Linto Experiment; http://lintoexperiment.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    Hijau = Rezeki

    (",)

    ReplyDelete
  47. http://beehac.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    id: Mish Apple
    jawapan:dalam entri .:)

    ReplyDelete
  48. join gak..:)

    http://bombay-913.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  49. http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    Saya rasa blog nie warna hijau sbb awak jual HiGoat dan Habbatus Sauda ^___^
    erk , rasa-rasanye larg ataupun boleh katakan yg warna hijau nie warna syurga :)
    erk , entah larg :P

    ReplyDelete
  50. http://taufidris.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    ReplyDelete
  51. salam, saya join..entri autopublish jam 2.28 ptg nanti..

    id : cikpuanhady

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

    serasanya sebab hijau adalah warna fav..ngee..

    Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

    Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...