بِســــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
PENGUMUMAN TERKINI
1. Heli Syma S107G/S111G kini RM60.00 sahaja.
2. RC Helicopter Thunderbird T23 kini kembali.
3. Khidmat Lori Sewa ditawarkan sekitar Lembah Kelang dengan harga berpatutan. Abg Kamal 017-2196121.

* Sah sementara stok masih ada.


**SMS kami untuk pembelian

Friday, 5 August 2011

Pemenang Peraduan Lacoste Percuma


بِســــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
In the name of ALLAH, the Most Gracious, the most Merciful

1. Salam.

2. Awal bulan Julai lepas saya bercadang nak bagi hadiah Lacoste Purse percuma, so saya try anjur satu "peraduan".

3. Di bawah ni saya senaraikan rakan-rakan yang join peraduan ni. Seramai ngam-ngam 50 penyertaan saya dapat. Terima kasih semua coz join. Sementara tunggu saya pilih pemenang, silakan lawat laman-laman di bawah.


1 http://jommenang.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
2 http://ayung-join-contest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
3 http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
4 http://syunathegadis.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
5 http://maimesentaep.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
6 http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
7 http://gengggkapak.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
8 http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
9 http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
10 http://comeldancomot.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
11 http://contestmeaw.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
12 http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
13 http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
14 http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
15 http://syawalyafiqmybaby.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
16 http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
17 http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
18 http://contestcekodokpunyer.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
19 http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
20 http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
21 http://ieralifejourney.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
22 http://kongsigelak.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
23 http://kontestaje.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
24 http://zaiikulim.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
25 http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
26 http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
27 http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
28 http://www.akmarwati.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
29 http://keyphochee.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
30 http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
31 http://join-giveaway.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
32 http://syu90contest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
33 http://jijahpages.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
34 http://nisajijah.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
35 http://bukucatatanpink.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
36 http://mamaqiscontest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
37 http://ita-contest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
38 http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
39 http://eima-contest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
40 http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
41 http://puterimawarmerahku.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
42 http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
43 http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
44 http://aimieazzarina.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
45 http://lintoexperiment.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
46 http://beehac.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
47 http://bombay-913.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
48 http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
49 http://taufidris.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html
50 http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/07/lacoste-percuma-daripada-mimfaza.html

4. Okay. Pemenang saya pilih melalui random.org. Rujuk di sini. Maleh nak guna cara manual, terjumpa pulak random.org ni kat internet. Sonang den. :-)


5. So, berdasarkan keputusan di atas, hadiah dapat kepada no: 22 http://kongsigelak.blogspot.com. Pemenang diminta hubungi kami di mimfazatrading@gmail.com untuk tuntutan hadiah, alamat dsb. Keputusan adalah muktamad. Rasa macam tak adil eh? Nak buat cmana, takleh nak puaskan hati semua orang. Peserto ghamaai ha, hadiah satu jo. Yang mano yang teringin sesangat pun, den nak juai pun tak buleh pasal memang kaler tu takde stok, warna hitam dengan coklat jo ado. Minta maaf banyak2.

6. Namun demikian sekiranya pemenang tak emel kami untuk tuntutan hadiah dalam masa 10 hari, saya akan batalkan keputusan dan cari pemenang baru. Sebabnya? Saya anggap yang bekas pemenang tu hanya 'join' entry untuk suka-suka dan lepas tu tak jenguk balik blog ni. Dan adil sikit la untuk peserta/blogger2 lain yang selalu datang jenguk blog ni kot? :-) Harap takde yang berkecil hati eh.

7. Lastly utk post ni, terima kasih kerana join. Dan kerana bagi jawapan untuk "warna hijau" tu. Dapat gak ilmu sorang sikit eh. Saya pun taktau sebelum ni Rasulullah SAW suka warna hijau. Terima kasih. Dapat pahala korang share. Minta maaf lambat umum pemenang. Sila-silakan jenguk laman ni lagi. Trimas.

8. Eh, sebelum ngundor. Yang super laster last :

"Selamat Berpuasa, Selamat Beramal Ibadah Dalam Bulan Yang Mulia. Semoga kita diberi kesempatan merasai Lailatul Qadar pada tahun ni. Dan semoga kita tetap dapat merasai nikmat Lailatul Qadar pada tahun-tahun hadapan. InsyaAllah."

5 comments:

  1. Salam Kongsi Gelak. Saya dah pos dah, Pos Laju. Kalau dah terima sila maklumkan. TQ

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadan & Selamat Hari Raya buat semua. Tahniah3..Memang dah rezeki Kongsi Gelak. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...