بِســــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
PENGUMUMAN TERKINI
1. Heli Syma S107G/S111G kini RM60.00 sahaja.
2. RC Helicopter Thunderbird T23 kini kembali.
3. Khidmat Lori Sewa ditawarkan sekitar Lembah Kelang dengan harga berpatutan. Abg Kamal 017-2196121.

* Sah sementara stok masih ada.


**SMS kami untuk pembelian

Monday, 25 April 2011

Sabun Habbatus Sauda

Sabun Sauda Putih

Harga Jualan:
RM 18.00 / biji (Semenanjung)
RM 22.00 / biji (Sabah, Sarawak)

Berat 80gm

Bahan-bahan:
Madu, Tanah Kaolin, Minyak Habbatus Sauda, Susu Kambing, 100% Minyak Sayuran.

Aturan penggunaan:
Cuci muka atau kulit dengan air, dan urutkan sehingga menjadi buih. Bersihkan dengan air. InsyaAllah berkesan jika digunakan setiap hari.

Buatan Malaysia, Halal, Tanpa Gelatin Haiwan.



Sabun Sauda Hitam

Harga Jualan:
RM 6.90 / biji (Semenanjung)
RM 7.90 / biji (Sabah, Sarawak)

Berat 50gm

Sabun diperbuat daripada Habbatus Sauda Asli bermutu tinggi yang terbukti sangat baik untuk kecantikan kulit. Tiada campuran bahan berasaskan haiwan. Ianya bersih, suci dan halal. Produk adalah buatan Malaysia.

Bahan-bahan:
Habbatus Sauda, minyak sayuran

Aturan penggunaan:
Cuci muka atau kulit dengan air, dan urutkan sehingga menjadi buih. Bersihkan dengan air. Berkesan digunakan setiap hari.

17 comments:

  1. assalamualaikum...
    ada lagi x jual sabun habbatus sauda hitam?
    kalau ada, masih boleh ditempah lagi?

    ReplyDelete
  2. Wassalam.

    Belum restock lagi.
    Mungkin awal tahun depan.

    Sabun hitam cepat habis.

    ReplyDelete
  3. kalau dah restock sabun sauda hitam, harap dapat maklum scpt mungkin ye, saya berminat.

    ReplyDelete
  4. apa beza sabun sauda hitam dan putih?

    ReplyDelete
  5. Sabun sauda hitam dah restock.

    Tempahan dan pembelian boleh dibuat.

    Sabun sauda hitam ni lebih pure, sebab daripada pati minyak sauda. Kalau tengok bahan-bahan tu dicampur dengan minyak sayuran.

    Kalau sabun putih ni lebih banyak campuran, dengan madu, susu dan sebagainya.

    ReplyDelete
  6. salam, sabun sauda hitam ada stock x?

    ReplyDelete
  7. Salam aisyah serdang? Dah pos dah pun. Stok sabun masih ada. Tq

    ReplyDelete
  8. Salam

    Sabun hitam ada stock lagi tak?

    If yes, bole beli di mana2 wakil penjual atau online saja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Stok ada lg.
      Sy xtau kat tmp lain ada jual kat mana lg.

      Delete
  9. Asalamualaikum saya nak 1 sabun hitam ni. Kalau kat luar selangor kos penghantaran berapa.

    ReplyDelete
  10. Wassalam.

    Kos pos laju tambah rm6.

    Tq

    ReplyDelete
  11. salam.. sabun yg hitam tu ada lg ke?
    macam mana ye nak order?

    ReplyDelete
  12. salam, nk tanya sabun yg hitam ada lg x? mcm mana nk order n buat payment? sy di Johor Bahru! tq

    nanie_pie2211@hotmail.com

    ReplyDelete
  13. as salam, Sabun Sauda Hitam ada stock lg tak? nak order macammana?
    -NaNa-

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. Sy ad jual sabun habatussauda dr arab.. berminat? Bole whatsapp or call 0177057953

      Delete
    2. Sy ad jual sabun habatussauda dr arab.. berminat? Bole whatsapp or call 0177057953

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...