بِســــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
PENGUMUMAN TERKINI
1. Heli Syma S107G/S111G kini RM60.00 sahaja.
2. RC Helicopter Thunderbird T23 kini kembali.
3. Khidmat Lori Sewa ditawarkan sekitar Lembah Kelang dengan harga berpatutan. Abg Kamal 017-2196121.

* Sah sementara stok masih ada.


**SMS kami untuk pembelian

Saturday, 4 June 2011

RC Heli mjx T-Series 23 LCD Pro II






RC Heli mjx T-Series T-23

Harga Jualan
RM 240.00 / Set (Semenanjung)
*harga pasaran RM 300 lebih

Dengan harga di atas, anda mendapat,

1 unit Helikopter
1 Unit Controller/Transmitter
1 Unit Charger
1 Unit Manual (Bahasa Cina)
1 Unit Spare Blade
* Bateri controller percuma


Spesifikasi
Motor parameters: 370 high-magnetic motor
Transmitter: LCD / PROⅡ professional
Battery: 7.2V 1500mAh lithium cobalt battery
Frequency : 27MHz, 40MHz
Charging time: 1.5 h
Distance to fly: 50m? (tak sure)
Time of flight: about 15 minutes
Weight: 4KG;
body length: 68cm
body high: 31cm

Klik untuk emel

Sila klik untuk saiz penuh

5 comments:

  1. Sungguhpun manual dalam bahasa cina, saya ada copy manual F628 dalam english. Sama je. :-)
    Heli ni sesuai sangat dimainkan outdoor.

    ReplyDelete
  2. Bro..Heli saya S031G boleh terbang paling tinggi 2 kaki aje..lepas 5 min langsung tak boleh naik..apa yang patut tukar?ada spare part?

    ReplyDelete
  3. bro cuba charge bateri, pastu try fly lagi.
    tak boleh jugak?
    try tukar bateri, mungkin dah kong ke, try fly lagi.
    tak boleh jugak?
    maybe masalah pada circuit board @ transmitter.

    ReplyDelete
  4. Bateri dah tukar..sama jugak..ada org kata motor A dah nak kong..alamak jgnlah circuit board..plg mahal tu..

    ReplyDelete
  5. Bro KLIA,

    Yer jugak kot motor. Nak kene hantar pomen la kot. Circuit board, motor sy takde stok. :-|

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...