بِســــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
PENGUMUMAN TERKINI
1. Heli Syma S107G/S111G kini RM60.00 sahaja.
2. RC Helicopter Thunderbird T23 kini kembali.
3. Khidmat Lori Sewa ditawarkan sekitar Lembah Kelang dengan harga berpatutan. Abg Kamal 017-2196121.

* Sah sementara stok masih ada.


**SMS kami untuk pembelian

Sunday, 19 June 2011

RC Heli Shuang Ma 9104


RC Helicopter Shuang Ma Double Horse 9104

Harga Jualan
RM 160.00 / Set (Semenanjung)
*harga pasaran RM 225 lebih

Dengan harga di atas, anda mendapat:
1 Unit Helikopter
1 Unit transmitter/controller
1 Unit Manual
1 Set main blade (Spare)
1 Unit tail blade(Spare)
1 Unit wall charger dan charge box
*Percuma topi Shuang Ma
*Percuma bateri AA x 8 unit

Spesifikasi
Gyroscope built in
Masa terbang : 8 -12 minit
Masa charge : 90 - 120 minit
Jarak kawalan : +- 50 meter
Tinggi kawalan : +- 50 meter
Bateri : 7.4V Li-Po 1300 mAh
100 % baru

13 comments:

  1. assalamualaikum. nak tanya, rc heli shuang ma double horse 9104 ni 4 ch ke?

    ReplyDelete
  2. Wasalam.

    9104 ni bukan 4 Channel.
    3.5 Channel dgn gyro.

    Kalau antara single blade yang 4 channel = Z101. Tapi tak sempat nak upload gambar. Hehe

    ReplyDelete
  3. Atau kalau ada budget lebih, boleh tengok Esky Honey Bee 2. :-)

    ReplyDelete
  4. dh 9104 ni ada stok lg ke bro ?

    ReplyDelete
  5. Masih ada lagi sikit stok setakat Jumaat lepas.

    ReplyDelete
  6. Assalam..
    charge box sya bermasalah..ad jual spare part x?

    ReplyDelete
  7. Wasalam.

    Nanti saya reply semula. Saya check charger box dulu.

    Emel ke mimfazatrading@gmail.com

    ReplyDelete
  8. ada jual spare part utk ic heli mcm ni x? saya kena tukar seketul board dia.

    ReplyDelete
  9. IC 9104, yang ada sekarang frequensi 27 Mhz.

    ReplyDelete
  10. salam. saya punya helikopter Alloy R/C Helicopter 3.5 channel ada problem sikit, masa mula belu dahulu kipas belakang bila gerak ke kiri kanan sahaja pusing, sekarang kipas belakang tu sentiasa jer berpusing menyebabkan kawalan tidak stabil. Apa sebabnye bro?
    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam.

      Hmm mungkin IC dah rosak kot.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...