بِســــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
PENGUMUMAN TERKINI
1. Heli Syma S107G/S111G kini RM60.00 sahaja.
2. RC Helicopter Thunderbird T23 kini kembali.
3. Khidmat Lori Sewa ditawarkan sekitar Lembah Kelang dengan harga berpatutan. Abg Kamal 017-2196121.

* Sah sementara stok masih ada.


**SMS kami untuk pembelian

Saturday, 15 October 2011

RC Helicopter Syma S033G


بِســــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
In the name of ALLAH, the Most Gracious, the most Merciful
Remote Control Helicopter Syma S033G


Harga Jualan:
RM 175 / Set (Semenanjung)

Pakej Termasuk:
1 Unit Helicopter
1 Unit Transmitter/Controller
1 Set Spare Tail Blade + Screwdriver
1 Charger
Manual

Spesifikasi:
Product Length: 36 inches
Product Height: 12 inches
Flying time: approx 12min
Flying height: approx 50m
Control range: 100m
Charging time: 150-180 min
Battery: 11.1v 1100mah

Alloy structure, unique design
Electronic fine-tuning, flying more stable
All-round 3 channel control
Advanced intelligent balance system
Built in Gyroscope for extra stability
New digital control remotely with power saving mode
Full function: up/down, forward/backward, turning left and right, fixed-point hovering

Review ringkas:
Heli ni lebih kurang Syma S031G tapi dalam scale yang lebih besar. Memang super besar pun. Lebih kurang Heli mjx Thunderbird T23. Controlling memang OK, stabil. Sebab syma memang well known helicopter rc manufacturer. Cehh speaking. :-)

Berminat hubungi kami melalui telefon atau emel.

Beli dengan yakin. Terima kasih.

14 comments:

  1. spare part rotor A syma s033g ade tak ag

    ReplyDelete
  2. pmbetulan..motor A syma s033g ade tak ag..bpe eh hrgenye..

    ReplyDelete
  3. Klu kos pos ke JB estimate berape yer ?

    ReplyDelete
  4. Ikut volume. Kotak dia besar, rasanya mahal.

    ReplyDelete
  5. salam bro, nak tanye...syma ni bole tak upgrade battery die...x smpai sejam da abis battery...

    ReplyDelete
  6. Sume pun main lebih kurang amad.
    Lebih kurang 8-10 minit je.
    Satu cara nak main lama kene beli battery spare.

    Tapi pengalaman saya jual bateri spare untuk s033 dgn s031 ni, dia punya male dengan female dier bertukar la. So malas nak amek dah order bateri dah.

    ReplyDelete
  7. yeke...heli mne yg bole main lame ek? ade suggestion?

    ReplyDelete
  8. Salam.

    Bos, head cover dengan tail decorator ada part x? TK

    ReplyDelete
    Replies
    1. Head cover ada. Tail decorator tak sure.

      Delete
  9. salam...nak tanye Mimfaza Trading,saya cas bateri router taknyala lampu hijau dan lampu merah, cabut wire bateri dari helikopter jer terus nyala lampu hijau dan merah tu, memang macam tu ke? dari pagi sampai petang xde perubahan, tak hidup pun, saya baru jer beli sehari...tak sempat nak main pun...kenapa ek?

    ReplyDelete
  10. stock ada lg x

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...