بِســــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
PENGUMUMAN TERKINI
1. Heli Syma S107G/S111G kini RM60.00 sahaja.
2. RC Helicopter Thunderbird T23 kini kembali.
3. Khidmat Lori Sewa ditawarkan sekitar Lembah Kelang dengan harga berpatutan. Abg Kamal 017-2196121.

* Sah sementara stok masih ada.


**SMS kami untuk pembelian

Friday, 14 October 2011

Spare Part RC Heli Syma

بِســــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
In the name of ALLAH, the Most Gracious, the most Merciful

Spare Part Remote Controller Helicopter Syma:
*Harga Semenanjung Malaysia

Syma S031 - MT-ME. Rotor Set ( RM 35 / Set )
Syma S031 - MT-NN. Circuit Board ( RM 60 / Set )
Syma S023 - MT-MC. Rotor Set ( RM 30 / Set )
Syma S032 - MT-MC. Rotor Set ( RM 30 / Set )
Syma S111 - MT-MR. Rotor Set ( RM 20 / Set )
Syma S107 - MT-MR. Rotor Set ( RM 20 / Set )
Syma S107 - MT-SN. USB Cable Charger ( RM 6 / Set )


Gambar-gambar
*akan dimasukkan nanti



12 comments:

  1. Syma s107 - MT-MR Rotor set ni camne?

    ReplyDelete
  2. Tu spare part rotor set untuk S107. Saya takde gambo, tapi boleh refer di spare part rotor set 9100, lebih kurang tu la. Secara ringkas, ada main blade, balancing bar, connecting shaft (dari gear ke blade), gear n part-part rotor. Kiranya daripada gear ke atas la. Lebih kurang.

    ReplyDelete
  3. bro,xde gamba ke utk spare part syma s107g. interested. kalau ada plis upload nak tgk.

    ReplyDelete
  4. Alamak, xde lg bos. Hehe.

    Nanti den usahakan.

    ReplyDelete
  5. akum saya ingin membeli rc syma chinook ada lagi tak

    ReplyDelete
  6. Wassalam.

    Chinook ada lagi. Emel ke mimfazatrading@gmail.com

    ReplyDelete
  7. bro ada x jual motor untuk syma s107

    ReplyDelete
  8. Motor? Rasanya ada tapi tak sure harga brapa. Kalau ada pun mahal la bro.

    ReplyDelete
  9. Bro ade x jual part yg blade ats tu.tp tgh2 die

    ReplyDelete
  10. nk tanya kipas untuk syma s033g ada tak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...